Fagmøte: Seksualitet for alle med endometriose og adenomyose

Tid: 13.03.21

Fagmøtet er gratis, og blir avholdt som digitalt møte på Zoom, lørdag 13. mars klokken 12.00-14.00.
Det er plass til 100 stykker, så de første som melder seg på får plass!
Fagmøtet blir tatt opp på video, og senere delt i vår lukkede medlemsgruppe – slik at alle våre medlemmer har tilgang til å se det.

Tid: 13.03.21

Møtet avholdes digitalt

PROGRAM

«Seksualitet for alle med endometriose og adenomyose»

Siv Gamnes er godkjent spesialist i sexologisk rådgivning, og har lenge jobbet med spørsmål rundt seksualitet, for ulike grupper mennesker. Fra 1993 jobbet Gamnes ved Sex og samfunn i Oslo, innen fagområdet seksuell- og reproduktiv helse. Her var hun også daglig leder i 10 år, frem til 2014.

Gamnes, som også er reflexolog og EFT- og hypnoterapeut, er godt kjent med ulike sexologiske problemstillinger som prestasjonsangst, smerter ved samleie og nedsatt sexlyst.

I løpet av fagmøtet vil Gamnes snakke om hvordan kroniske sykdommer og smerte kan påvirke parforhold. Hun vil komme med råd og tips, samt prate om seksualitet for single og enslige med endometriose og adenomyose.

Foredraget til Gamnes vil inkludere en kort pause, og vi setter av tid til en spørrerunde. Dette foredraget er aktuelt for alle med endometriose og adenomyose, samt deres partnere og andre som er nysgjerrige på hvordan man kan ha et godt sexliv som kronisk syk.