Kontakt oss

Ønsker du å komme i kontakt med ansatte eller noen i styret? Eller trenger du noen å snakke med som kan lytte, gi råd og tips? Våre ansatte er tilgjengelig mandag-fredag, mens vårt styre og våre likepersoner består av frivillige.
De setter stor pris på at du sender en sms eller e-post før du ringer.

Kontakt styret eller ansatte 

Trenger du noen å snakke med? 

Still spørsmål til helsepersonell

 

Det jobber ikke gynekologer eller leger i Endometrioseforeningen. Hvis du har medisinske spørsmål kan du likevel bli medlem hos oss, og deretter logge deg inn for å spørre våre tilknyttede eksperter om hjelp.

Vi kan hjelpe deg med spørsmål relatert til ditt medlemskap over telefon, men har dessverre ikke kapasitet til å svare på spørsmål om endometriose, adenomyose, din eller dine pårørendes helsetilstand på telefon. Slike spørsmål og henvendelser kan vi bistå med over e-post.

Vår telefon bemannes tirsdager og torsdager fra 12:00-14:00, med unntak av uforutsett møtevirksomhet.

Endometrioseforeningen er en liten forening som i stor grad driftes av frivillige. Vi har ikke de ressursene vi skulle ønske at vi hadde, og takker derfor for tålmodigheten. Det kan ta noe tid før du får svar på e-poster, og du vil kanskje ikke umiddelbart få svar dersom du ringer, men vi jobber med å styrke foreningen slik at vi i fremtiden kan være mer tilgjengelige. Hvis du står i en kritisk helsesituasjon som haster kan du ringe 113 eller Mental helses hjelpetelefon på 116 123.

Kontaktskjema

Kontaktskjema

Vennligst ikke send inn sensitiv informasjon i skjemaet.

(Maks 1000 tegn)
Samtykke: