Vi forlenger søknadsfristen for nye styremedlemmer 

14.03.24

Endometrioseforeningen leter etter nye, dyktige styremedlemmer. Har du lyst til å hjelpe oss bygge foreningen for fremtiden?

Endometrioseforeningen er en landsdekkende pasientorganisasjon som jobber for at alle med endometriose og adenomyose skal få bedre helsehjelp, og bli møtt med større kunnskap og kompetanse. Foreningen vår er i en endringsprosess. Dette er en spennende tid for å ta styreverv hos oss, og du kan være med på å bygge foreningen videre slik at vi kan styrkes, ivareta vår pasientgruppe bedre og endre den norske helsesektoren.  

 

Hvem vil vi ha med på laget?   

Vi leter etter deg som ønsker å bidra til et bedre helsetilbud for pasienter med endometriose og adenomyose. Du må ønske å jobbe frivillig i minimum 1 eller 2 år. I dag er vårt styre satt sammen av kvinner med en eller begge sykdommene, samt pårørende. Du trenger ikke selv være syk, men det er en fordel at du har god kjennskap til begge sykdommene. Det er også en fordel at du har erfaring fra tidligere styreverv eller organisasjonsarbeid. Vi oppfordrer menn, personer med helsefaglig bakgrunn og minoritetspersoner til å søke.  

 

Vi søker etter noen som er:   

  • Flinke til å jobbe i team     
  • Strategiske og initiativrike   
  • Ryddige og strukturerte  
  • Du må ha god skriftlig og muntlig formuleringsevne 

 

Hva vil det si å jobbe frivillig hos oss, og hva kan vi tilby?   

Et styreverv i Endometrioseforeningen er givende, lærerikt og til tider hektisk. Det er viktig at du prioriterer å sette av tid til ditt verv.   

Du forventes å:   

  • Sette deg inn i lover og regelverk som omhandler ditt styreverv  
  • Sette av rundt tre timer i uka 
  • Holde av en helg til vår årlige arbeidshelg  
  • Holde av to helger til våre årlige fagdager og årsmøte  
  • Stille på ca. 11 styremøter i året (hvorav de fleste av disse er digitale kveldsmøter)       
  • Sjekke e-post og meldinger i Teams regelmessig, slik at du holder deg oppdatert på hva vi jobber med  

 

Endometrioseforeningen vil sørge for at du får full opplæring. Våre styremedlemmer får en årlig godtgjørelse på inntil 10.000 kroner. Foreningen dekker selvsagt også reiseregninger, overnattinger og mat, dersom du må bli med på møter eller arrangementer som krever dette.   

 

Søk et frivillig verv hos oss!   

Høres dette ut som noe du synes er spennende, og ønsker du å bidra? Send inn en søknad og en CV til vår daglige leder, Elisabeth Raasholm Larby, innen 22.03.2024. Spørsmål til vervene kan rettes til elisabeth@endometriose.no. Vi gleder oss til å høre fra deg!