Melding fra Endometrioseforeningen om faktura for medlemskap

28.11.23

I disse dager sendes det ut sms-er og e-poster til samtlige medlemmer. Dessverre har vi hatt noen tekniske utfordringer med medlemssystemet vårt i år. Derfor er det mange som ikke har fått trukket sin medlemskontingent.

Bilde av en hånd som holder en i-phone. På skjermen står det en kort tekst om å betale faktura for medlemskontingenten sin i Endometrioseforeningen.

Endometrioseforeningen sender i disse dager ut sms-er eller e-poster til mange medlemmer.

Vi har dessverre hatt noen tekniske problemer med medlemssystemet vårt, som har ført til at mange ikke har fått trukket medlemsavgiften sin for i år. Dette er vi lei oss for, og vi beklager ulempen det medfører.

 

Sms-en og e-posten fra oss er trygg, og medlemmer skal kunne trykke på linken for å betale for medlemskapet sitt via Vipps. Det oppgis også informasjon for de som heller vil betale kontingenten via nettbank.  

 

Året går mot slutten, og medlemskap i ulike foreninger står kanskje ikke øverst på handlelista i julestria. Likevel håper vi at så mange som mulig vil fortsette å være medlem hos oss, og velger å fornye sitt medlemskap ved å betale kontingenten på 300 kroner.

– Vi har fått til så utrolig mye de siste årene, og det kan vi takke våre medlemmer for. Det er de som sikrer oss økonomisk styrke, og det er de som sikrer oss offentlig støtte. Neste år håper vi å få jobbe enda mer politisk, vi vil gjerne bidra når den nasjonale kompetansetjenesten for endometriose og adenomyose opprettes, og vi har flere spennende prosjekter på blokka som vi drømmer om å utføre. For å få til det trenger vi så mange medlemmer vi kan få, sier daglig leder i Endometrioseforeningen, Elisabeth Raasholm Larby.

 

Kan potensielt miste mange medlemmer 

 

Den tekniske utfordringen i medlemssystemet til Endometrioseforeningen har påvirket over mange medlemmer. Det betyr at vi også står i fare for å miste flere medlemmer dersom mange velger å ikke fornye sitt medlemskap nå mot slutten av året.

– Det ville vært et enormt tap for oss, og vi ville gått et skritt tilbake dessverre. Vi håper derfor virkelig ikke det skjer, og at de aller fleste ser verdien av å være medlem hos oss, forklarer Raasholm Larby. 

 

Hun understreker hvor takknemlig hele styret i foreningen er over givergleden vi har sett de siste årene, og blir rørt av å tenke på hvor langt Endometrioseforeningen faktisk har kommet.

– Det må også sies at vi i år har fått over tusen nyinnmeldte medlemmer, og det er helt fantastisk! Om våre tidligere medlemmer også velger å fornye medlemskapene sine nå, står vi på mye mer solid grunn for neste år. Det krysser vi fingrene for, avslutter hun.

 

 

Dersom du har noen spørsmål om ditt medlemskap, er usikker på om du har betalt eller ikke får til å fornye medlemskapet ditt, ta kontakt med oss på post@endometriose.no.