Ny smykkekolleksjon for Endometrioseforeningen

15.03.22

Ilda Design har inngått et samarbeid med Endometrioseforeningen og designet to nydelige smykker som ble delt ut til våre prisvinnere lørdag 12. mars. Nå er smykkene tilgjengelige i nettbutikken til Ilda Design!

Ilda Design livmor smykker

Gullsmed Camilla Johansen står bak «Ilda Design», og hun er kanskje mest kjent for gullvaginaen. Nå har hun inngått et samarbeid med Endometrioseforeningen, og designet en ny kolleksjon. En livmor med adenomyose og endometriose på egglederne, og en liten varmeflaske. 

 

Sponser smykker til prisvinnere, donerer penger til foreningen og gir medlemsrabatt 

Fremover kommer Ilda Design til å sponse smykkene som deles ut til de årlige vinnerne av «Banebryterprisen» og «Endometrioseforeningens årlige varmeflaske».  I tillegg til dette har Ilda Design vært så generøse at de gir alle våre medlemmer 15 prosent på smykkene, og de gir 100 kroner av hvert solgte smykke til Endometrioseforeningen. 

Lyst på et unikt, håndlaget smykke – som både støtter kvinnehelse, endometriose- og adenomyose-saken, samtidig som det ser helt nydelig ut? 

Sjekk ut smykkene her: 

Livmorsmykke

Varmeflaskesmykke

Ilda Design smykke varmeflaske

Medlemskode 

For å få 15 prosent på ditt smykkekjøp må du oppgi en medlemskode som bekrefter at du er medlem i Endometrioseforeningen. Denne koden sendes ut til alle våre medlemmer på e-post. Sjekk søppelposten din dersom du ikke har mottatt e-posten, eller ta kontakt med oss via post@endometriose.no.

 

Andre samarbeid kommer!

Dersom du har lyst til å ta en titt på andre produkter som støtter foreningen, kan du sjekke ut vår nettbutikk her. 

Ellers kommer vi også fremover til å lansere andre samarbeid, med flere medlemsfordeler, så følg med!